VWO

Onderbouw

Ja, daar zit je dan, vwo! Onderbouw, je doet goed (en meer dan!) je best en toch ... wiskunde lukt niet helemaal. Ben je een talenmens? Wie weet. Dat kan trouwens veranderen in de loop der jaren. Maar voorlopig zit je er wel mee, met wiskunde. En een extra steuntje zou helpen! Toch zeker met de wetenschap dat je in de bovenbouw ook altijd wiskunde in je pakket hebt (of het nou A, B, C of D is). Dus, ja, verstandig om bij wiskundeproblemen in de onderbouw niet te laat aan de bel te trekken. Ik kan je prima met die wiskundeproblemen helpen.

Bovenbouw

In de bovenbouw heeft klas 4 een zwaar rooster. Er zitten nog wat extra vakken bij om je profielkeuze nog enigszins bij te kunnen stellen in klas 5. Het is zwaar. Dan kan extra hulp bij wiskunde goed van pas komen, zeker als je wiskunde C wilt inruilen voor A, of A voor B in klas 5. Met extra hulp hoeft wiskunde geen probleem meer te zijn voor je in klas 4.

Als je in 5 vwo zit ga je dus echt een basis leggen voor het eindexamen. Zorg dat je alles goed bijhoudt. Lukt dat ondanks alles niet (helemaal), dan kan ik je daar uitstekend bij helpen. Met extra energie en investering kun je een onvoldoende voor wiskunde wegwerken, goed scoren op je schoolexamen, je overgang naar klas 6 veiligstellen en een goede start maken in het laatste jaar. What else? Ik help je!