ReferentiesGeplaatst door Cindy (Zwolle) op 11 april. '19
Ik zit in 6 vwo en ik heb al jaren moeite met het vak wiskunde A. Peter heeft mij bijles gegeven met het onderwerp logaritmen al tijdens de bijles werden er heel veel aspecten duidelijk, waarvan ik hiervoor helemaal niks begreep. Na de bijles heb ik ook nog nuttig oefenmateriaal gekregen. De toets is heel goed gegaan en ik heb een 7.7 gehaald!

Geplaatst door Jema (Breda) op 15 mrt. '19 | 10 jaar actief op Marktplaats

Erg bedankt voor de deskundige uitleg over partieel integreren en de herhaling als u niet overtuigd bent dat het geland is. Selma was zeer te spreken over u. Niet te vergeten uw gastvrijheid was hart verwarmend voor de papa van Selma. Jammer dat op marktplaats geen echt recensies geschreven kunnen worden maar alleen sterren. Nogmaals erg bedankt!!! Groeten, Jema (mama van Selma)

Geplaatst door Niek (Rotterdam) op 05 aug. '13 | 2½ jaar actief op Marktplaats

Peter is een geweldige vent bij wie je meteen merkt dat hij erg veel plezier heeft in het geven van wiskunde bijlessen. Ik vond het zo fijn dat ik in privé wiskunde lessen kreeg van iemand waar ik het meteen heel goed mee kan vinden, want mijn situatie met de leraar wiskunde op mijn school was heel anders.

Peter heeft daarnaast ontzettend veel geduld. Hij weet heel goed dat Rome niet in een dag is gebouwd en hij wordt dus nooit geïrriteerd of ongeduldig. Daarnaast blijft hij ook niet hameren op een en dezelfde uitleg, maar hij probeert een oplossing te vinden die JIJ begrijpt.

Zelf was ik nooit echt slecht in wiskunde. Ik vind het stiekem ook een heel leuk vak. Toch heeft Peter van Ineveld mij ontzettend geholpen, want ik leerde van mijn leraar op school vrijwel niks ondanks de vele ervaring die de leraar had. Als u als ouder of leerling twijfelt of u wel een bijlesleraar nodig heeft, voor u of uw kind, realiseer u dan dat naast abstracte schoolcijfers u ook erg moet kijken naar de relatie met de huidige leraar. Ik heb namelijk weer plezier gekregen in wiskunde en als Beta student is dat een heel fijn gevoel.

Peter ik heb erg veel aan je gehad in de 5de en 6de klas VWO voor wiskunde B. Het was een geweldige ervaring en ik ben je ontzettend dankbaar.

Het ga je goed

 Niek    

Geplaatst door Kriek op 10 jul. '13 | 4½ jaar actief op Marktplaats

Voor mijn wiskunde B examen mondeling ben ik bij Peter examensommen gaan trainen. Omdat ik mijn schriftelijk zwaar had verprutst, moest ik veel ophalen met mijn mondelingexamen. Dit examen vraagt vooral inzicht. En daarvoor moet je de stof dus heel goed voor begrijpen. Begrijpen wat waarom gebeurt.

Peter heeft mij veel examenopgaven uitgelegd, veel rekenregels uitgelegd, verschillende manieren van uitrekenen laten zien van opgaven. Hij zorgt er met zijn heldere uitleg voor dat je goed ziet wat er gebeurt en waarom. En als je het niet begrijpt, legt hij het rustig nogeens uitgebreider uit. Met differentieren, logaritmen en moeilijk uitziende vergelijkingen (en die vereenvoudigen) had ik de meeste moeite.

 Peter is flexibel met afspraken. Hij is geduldig en legt het graag uit. Zijn prijs vind ik ook prima.

Ben geslaagd voor wiskunde. Bedankt Peter.

Geplaatst door Aat van Dalen op 09 jul. '13 | 7 jaar actief op Marktplaats

Ook ik heb niets anders dan zeer goede ervaringen met de bijlessen van meneer Ineveld. In mijn situatie was het zo dat ik een overstap maakte van 5 HAVO naar 6 VWO. De wiskunde stof op het VWO verschilde sterk van dat van het HAVO. In de eerste periode van het schooljaar had ik dan ook duidelijk moeite met het vak. Via vriendinnen van school die ook bijlessen hadden gevolgd kwam ik ook bij meneer Ineveld terecht. Gedurende het jaar heb ik iedere week bijles gevolgd. Niet alleen begreep ik de stof volledig, ook mijn cijfers verbeterden duidelijk gedurende het jaar. Toen mijn exemen in zicht kwam hebben we veel oude examens geoefend en dit heeft ook zeer geholen met de voorbereidingen. Uiteindelijk ben ik geslaagd met een eindcijfer 7 voor wiskunde.

Niets anders dan lof voor meneer Ineveld en de goede, duidelijke en prettige manier van uitleggen.

Geplaatst door tess_s op 21 jun. '13 | 1 jaar actief op Marktplaats

Afgelopen jaar was mijn eindexamenjaar en toen ik in september startte stond ik een 4,5 voor wiskunde, een redelijke ramp dus. Ik heb bijles gehad van Peter Ineveld, iedere week oefende ik met hem oude examens en ik begon het steeds meer te begrijpen doordat hij duidelijk kon uitleggen wat de kern van een opdracht was. Ik had er uiteindelijk zelfs lol in om de oplossing van een som te vinden. Vorige week heb ik gehoord dat ik geslaagd ben, met een 7 voor wiskunde B op mijn lijst! Bedankt meneer Ineveld!

Geplaatst door avpagee op 17 jun. '13 | 4 maanden actief op Marktplaats

Wiskunde is voor mij altijd al een probleemvak geweest. Elke keer weer keihard blokken voor een wiskundetoets en steeds weer thuiskomen met een onvoldoende. Ik wist zeker dat ik wiskunde nooit zou begrijpen..

Totdat ik bijles kon krijgen van meneer Ineveld, dat was een hele eyeopener! Wiskunde bleek af en toe helemaal niet zo moeilijk en ik begon het zelfs bijna leuk te vinden! Ik ben heel blij met deze heldere uitleg. Zonder had ik niet gekund. Ik ben van wiskunde B naar wiskunde A veranderd, en een aantal docenten wilden mij zelfs wiskunde C laten doen. Maar dankzij de hulp van meneer Ineveld was ik ervan verzekerd dat ik wiskunde A zou kunnen. En heb ik uiteindelijk nog een 6 als eindcijfer voor wiskunde A op mijn vwo diploma gehaald! Bijles van meneer Ineveld is dus zeker aan te raden!

Geplaatst door Gumus op 02 jul. '12 | 1 jaar actief op Marktplaats

Mijn ervaringen zijn heel positief. Ik heb 5 havo gedaan dit jaar en had moeite met wiskunde. Mijn leraar vreeste dat ik het niet zou halen. Dus ik besloot bijles te nemen bij meneer van Ineveld en met succes! want ik ben geslaagd:) Door de bijlessen begon ik wiskunde te begrijpen. Hij is geduldig en legt de stof tot op de puntjes uit. Ook had hij oude examens waar we mee konden oefenen en de aantekeningen die ik na de lessen meekreeg hebben tijdens het leren van schoolexamens enorm veel geholpen. Er waren dan ook meerdere klasgenoten die bijles hadden van meneer van Ineveld. Bij binnenkomst wordt er gevraagd wat je wil drinken en de omgeving waar je les krijgt is zeer aangenaam. Een echte aanrader dus!

 Trouwens ik heb nooit problemen gehad met afspraken maken en mocht ik ooit weer iets te maken hebben met wiskunde, dan wil ik de bijlessen zeker weer bij meneer van Ineveld nemen.

 Groetjes Sulenur

Geplaatst door Peter de Klerk op 20 mei '12 | 5½ jaar actief op Marktplaats

Voor mijn studie HTS, WTB liep ik vast met golfverschijnselen, 2e orde differentiaalvergelijkingen. Peter heeft mij met een aantal bijlessen meer basiskennis eigen gemaakt. Ook met integreren en differentieren weer een stap voorwaarts gemaakt dankzij de uitleg. Bijlessen waren efficiënt en hebben mij het tentamen laten halen. Respect voor het geduld en de rust waarmee Peter uitlegt en indien nodig herhaald.

Geplaatst door Levi op 05 apr. '12 | 1½ jaar actief op Marktplaats

Omdat ik een technische studie wilde gaan doen maar opgescheept zat met een cultuur & maatschappij-profiel ben ik, nadat ik kort ergens anders bijles heb gehad, naar Peter gegaan voor hulp en uitleg bij wiskunde.

Peter is een aardige man die alles rustig uitlegt, niet drammerig is en les geeft zoals jij het wil. Ook de omgeving waar je les krijgt is rustig.

Mijn kennis van wiskunde was bij aanvang volledig weggezakt, maar dankzij Peter ben ik nu met een 8 geslaagd voor een voortentamen wiskunde B van de Open Universiteit.

 Kortom: ik kan deze docent van harte aanbevelen.

Geplaatst door Bouman op 31 jan. '12 | 7½ jaar actief op Marktplaats

Voor mijn hbo studie kreeg ik een tentamen waarin de onderwerpen differentiëren en integreren werden getoetst. Ik had helemaal geen voorkennis over deze onderwerpen. Ik heb een paar uurtjes bijles gehad van meneer Ineveld en hierdoor is het toch gelukt om een 6 te halen op mijn tentamen. Helemaal super!

Geplaatst door Zakaria op 16 aug. '11 | 7½ jaar actief op Marktplaats

De bijlessen van dhr. van Ineveld zijn gewoonweg de beste die je kunt krijgen. Hij legt alles haarfijn tot in de puntjes uit en deinst er niet voor terug je alles uit te leggen tot je het snapt.

 Ik ben afkomstig van het mbo en het hbo en wilde mij inschrijven voor een technische opleiding aan de Tu Delft. Dit kon echter niet, omdat ik niet het juiste profiel had (ik heb immers nooit het vwo gedaan). De enige mogelijkheid voor mij was mijn deficiëntie in Wiskunde (B) weg te werken. Dit leek echter een onmogelijke opgave, omdat ik maar een paar weken de tijd had om te oefenen. Zodoende ben ik beland bij dhr. van Ineveld.

 Ik had 0 ervaring en moest helemaal aan het begin beginnen. In deze paar weken is het echter wel gelukt mijn wiskunde B op voldoende peil te brengen met als gevolg een 9 voor mijn tentamen!! Ik had nooit gedacht dat ik zo'n goed cijfer zou halen, maar dankzij meneer van Ineveld is het toch gelukt!

 Het is een gezellig persoon, erg vriendelijk en goed in de omgang. Ik kan niks anders zeggen dan: twijfel niet, want een betere docent als dhr. van Ineveld zul je niet gauw tegenkomen!!!

Geplaatst door Pascal Muller op 09 aug. '11 | 6 jaar actief op Marktplaats

Kiezen voor de bijlessen van Peter van Ineveld was voor mij een schot in de roos.

 Om toegelaten te worden tot het premaster programma van de Erasmus Universiteit moest ik slagen voor een wiskunde niveau 2 toelatingstoets (colloquium doctum).

 Op de middelbare school heb ik wiskunde A1,2 gehad, maar tijdens mijn Hbo opleiding helemaal niet meer.

 Mijn kennis was dus nihil en daarnaast had ik wegens mijn afstuderen nog maar twee weken de tijd om te studeren voor de toelatingstoets van de Erasmus.

 Daarom heb ik op Marktplaats gezocht naar een goede en betrouwbare bijlesleraar met de nodige ervaring.

 In twee weken heb ik samen met hem alle stof in 10 uur doorgewerkt.

 Peter van Ineveld deed wat zijn advertentie belooft; hij legt de verschillende wiskundige onderwerpen uitstekend en op gemakkelijke wijze uit.

 De lessen vonden plaats in een zeer aangename omgeving en we werden nooit gestoord.

 De toets heb ik ruim voldoende behaald en ik weet zeker dat me dat niet gelukt was zonder zijn hulp. Dikke aanrader dus!

Geplaatst door christian op 05 jul. '11 | 7½ jaar actief op Marktplaats

ervaring over peter zijn goed, geeft zoveel bijles als je wilt, gaat in op wat je niet snapt en gaat automatisch de hele stof door die je moet kennen, legt geduldig uit en snapt zelf eigenlijk alles waardoor je over alles wat kan vragen, een aanrader

Geplaatst door Bastiaan op 26 okt. '10 | 3 jaar actief op Marktplaats

Voor een toelatingstest Wiskunde 2 aan de Erasmus Universiteit had ik 2 weken om te oefenen. Ik had 0 ervaring en moest helemaal aan het begin beginnen. In die korte tijdsperiode zijn we door de stof heen gegaan en heb ik bijna alles begrepen. Door de vakkennis van Peter kon hij me precies aangeven wat ik nu wel en niet moest beheersen voor de test. Uiteindelijk de test gehaald en in blok 1 van het studiejaar weer met Peter verder gegaan.

 Altijd een kop koffie/thee erbij en in een ontspannen sfeer Wiskunde volgen. Als Peter het na 10 keer nog een 11e keer moet uitleggen, doet hij dat nog met dezelfde glimlach.

Geplaatst door Rachid op 08 jul. '10 | 8 jaar actief op Marktplaats

De bijles van meneer Ineveld is zeer aan te bevelen! Ik ben 1e jaar HBO student en had veel moeite met wiskunde (differentiëren en integreren), ik snapte er helemaal niets van. De lessen op school gingen veel te snel en waren niet echt duidelijk voor mij, waardoor ik mijn huiswerk niet begreep en dus niet kon maken. Met als gevolg een dikke onvoldoende voor het tentamen. Na de lessen van meneer Ineveld begreep ik waar het allemaal om ging en nu snap ik het wel. Ik heb nu een beeld bij wat ik aan het berekenen ben en dat helpt mij om het sneller te kunnen begrijpen. Wat ik ook fijn vond is dat we tussendoor ook een stukje basis wiskunde hebben herhaald, dingen die ik wel wist maar waarvan ik eigelijk nooit wist waarom het zo was. Dit allemaal heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik voor het hertentamen een 8,7 heb gehaald!!! Ik had nooit verwacht zo hoog te scoren voor wiskunde, ik ben er heel blij mee.... Dus heb je moeite met wiskunde meneer Ineveld heeft een oplossing!!

Geplaatst door anne-lindehagendoorn op 03 jul. '10 | 3 jaar actief op Marktplaats

Bijles van meneer Van Ineveld is top!

Voordat ik mijn examens inging, leek het alsof mijn kennis in wiskunde gekelderd was. Ik ging mijn examen in met een 5.

Maar met behulp van meneer Van Ineveld werd alles weer op een rijtje gezet.

Hij neemt het rustig en overzichtelijk met je door, oefent dan weer een opdracht en als je het dan niet snapt legt meneer Van Ineveld het weer een keer uit. Ik heb een strippenkaart van 5 uur genomen, omdat er niet meer tijd was. Maar ik kon snel terecht en ik heb zelfs op zaterdag een keer bijles gehad (een uitzondering omdat het voor een examen was). Meneer Van Ineveld wil je graag helpen, hij zorgt ervoor dat je zelf gaat nadenken om zo op antwoorden te komen. Bij het CE heb ik een 5,9 gehaald, waardoor ik een 6 op mijn eindlijst sta!

Geplaatst door alavi op 25 jun. '10 | 5½ jaar actief op Marktplaats

Ik heb voor de laatste 2 toetsen van het jaar, VWO 5, bijles gevold voor ongeveer anderhalve week bij meneer van Ineveld. Hij legde alles super goed uit en ook ging hij terug naar de basis, waardoor ik goed begreep wat ik precies moest doen en wat ik eigenlijk aan het bereken was. Ik was voor de uitleg van beide hoofdstukken( matrices en grafen, differentiëren) afwezig geweest in de les, en ik moest dus eigenlijk helemaal bij het begin van beide hoofdstukken beginnen. In anderhalve week, heb ik beide hoofdstukken behandeld en begrepen. Voor het hoofdstuk matrices en grafen heb ik uiteindelijk een 8.3 gehaald en voor het hoofdstuk; differentiëren, heb ik een 8.2 gehaald!! Ik was echt super blij en ik ben dan ook over gegaan naar vwo 6, mede dankzij mijn goede wiskunde cijfers! Mocht ik in VWO 6 nog problemen ondervinden met de wiskunde stof, dan zal ik zeker meneer van Ingeveld nog eens opbellen. Ik raad hem dan ook sterk aan als bijles leraar wiskunde!

Dit is trouwens het account van mijn vriendin, vandaar de naam tamara:)

Proshat

Geplaatst door van der Wulp op 22 jun. '10 | 5½ jaar actief op Marktplaats

Ik heb in mijn examenjaar havo bijles gehad van menneer Van Ineveld. Ik was in de onderbouw redelijk goed in wiskunde, dus heb voor in de bovenbouw wiskunde B gekozen. Dit pakte jammer genoeg heel anders uit en ik stond aan het eind van havo 4 een onvoldoende.

 Voor de schoolexamens en het centraalexamen heb ik bijles gevolgd, ik snapte het daarna veel beter! Ookal is het nog steeds moeilijk om het toe te passen.

Ik ben nu geslaagd, alsnog met een onvoldoende voor wiskunde, maar als ik geen bijles had gehad was het waarschijnlijk nog slechter geweest!

 Als ik eerder bijles had genomen, had het nog beter kunnen gaan! Met één week bijles, ben ik bij mijn herkansing voor wiskunde een 1,1 punt omhoog gegaan!

Meneer Van Ineveld legt alles rustig en goed uit, en helpt je bij elke som.

 Ik ben blij dat ik bijles heb gevolgd!

Meneer Van Ineveld, bedankt voor alles! Zonder u zou ik niet geslaagd zijn!

Geplaatst door groeneveldcharlotte op 21 jun. '10 | 3 jaar actief op Marktplaats

Meer klasgenoten van mij hadden bijles van meneer van Ineveld, en aangezien wiskunde nogal een drama was bij mij, ben ik ook begonnen. Door de lessen kreeg ik echt overzicht in de stof, en ging er een lampje branden bij onderwerpen die ik nooit begreep. Ineens werden zoveel dingen duidelijk! Hij bleef altijd aardig en geduldig. Ook fijn is dat hij heel flexibel is. De lessen hebben bij mij echt enorm geholpen, ik ben inmiddels geslaagd!

Geplaatst door van der Spek op 18 jun. '10 | 3½ jaar actief op Marktplaats

Met wiskunde a had ik veel problemen met de verschillende methodes van kansberekening. Door de lessen werd het voor mij duidelijk welke methode wanneer gebruikt moet worden.

Voor mijn school examen stond ik gemiddeld een 6.7 en voor het CE heb ik nu een 7.2 gehaald. Op mijn diploma sta ik daardoor een 7.

De lessen hebben mij zeker veel geholpen. 

Geplaatst door jolijne op 09 mei '10 | 3½ jaar actief op Marktplaats

Mijn ervaringen met meneer Van Ineveld zijn zeer positief. Hij is aardig, flexibel en begripvol, en hij kan goed uitleggen. Ik doe nu VWO6 en had de eindexamens in zicht. Wiskunde was echter een probleemvak voor mij. Op toetsen haalde ik 4en, terwijl ik toch echt goed geleerd had. Na de lessen van meneer Van Ineveld haalde ik ineens een 6! De lessen zijn dus echt wel terug te zien in het resultaat. Ik snap nu beter hoe ik opgaven aan moet pakken en hoe ik ze beter uit kan werken. De bijlessen hebben mij zowel geholpen met het beter begrijpen van de algemene stof, als de voorbereiding op het C.E 

Geplaatst door Dominic op 29 okt. '09 | 5 jaar actief op Marktplaats

Nog een toevoeging (zeker geen kleine): Ik snapte in anderhalf uur bijles van Meneer van Ineveld meer dan 7 weken op school! 

Geplaatst door Dominic op 29 okt. '09  | 5 jaar actief op Marktplaats

Ik doe nu 2de jaars HBO chemie, met een pakket wiskunde waar je U tegen zegt. Omdat het niveau van deze wiskunde(bv. Partieel differentieren, exacte-, homogene- en lineaire differentiaalvergelijkingen, partieel integreren etc.) boven dat van 6VWO uitstijgt, wist ik niet zeker of Meneer van Ineveld hier goed uitleg over kon geven.... Hij kan het een aap nog uitleggen! Zeer positief over de bijles, snap je iets niet? dan legt hij de basis uit en steeds verder tot je bij je jou probleem komt tot je het 100% snapt. Succes verzekerd!

Gezellige man en altijd een koppie thee erbij.

Zeker een aanrader! 

Geplaatst door laurine.m op 02 sep. '09 | 4 jaar actief op Marktplaats

Het is heel handig en leuk om les te hebben van Peter van Ineveld. Voor mij lekker dichtbij, ik kan er zo heen na schooltijd. Alle stof wordt goed behandeld en zeer goed uitgelegd. Toen ik nog geen bijles had haalde ik de laatste proefwerken van de derde periode een 5.6 en een 5.8. En na 2 of 3 lessen haalde ik ineens een 9!!!!! Toen zat ik in de brugklas, en dit jaar wil ik zeker bijles blijven volgen van Peter van Ineveld. Met die vier laatste cijfers waarmee ik mijn gemiddelde kon opkrikken was ik een hele punt omhoog gegaan!

Lekkere thee is inbegrepen! Dat neem ik namelijk altijd na school, ook bij bijles. Je kan altijd je afspraken van bijles wisselen. Als je een keer niet kan is het geen probleem want dan kan je wel op een andere dag. :-D

 Laurine, 13 jaar 

Geplaatst door harmzwarts op 29 jun. '09 | 7 jaar actief op Marktplaats

Ik stond een mager 6'je op mijn rapport en had voor mijn laatste toets een 3 gehaald. Met een strippenkaart van 10 lessen ben ik in een sneltreinvaart door de examenstof gegaan en zie het resultaat: een 7.4 voor mijn wiskunde! Ik heb daarmee zelfs mijn gemiddelde omhoog gehaald en nu sta ik gewoon netjes een 7 op mijn eindlijst, iets wat zonder bijles van meneer Van Ineveld niet gelukt was!

Geplaatst door nikki334 op 02 jun. '09 | 6½ jaar actief op Marktplaats

In klas 2 ging het bij mij helemaal mis met wiskunde. Ik las een advertentie van meneer van Ineveld in de krant en sindsdien is hij mijn bijles leraar wiskunde. Inmiddels zit ik in klas 5 met een 8 voor wiskunde op mijn rapport, dus hij heeft mij zeker goed geholpen. In het begin had ik structureel elke week bijles, inmiddels neem ik contact op zodra het nodig is en ik kan altijd terecht. Peter is niet alleen een goede bijlesleraar, maar ook heel flexibel!

Geplaatst door Hofman op 25 mei '09 | 8 jaar actief op Marktplaats

Mijn ervaringen met meneer van Ineveld zijn heel positief. Hij heeft mij erg goed geholpen en dat was ook zeker te zien aan mijn cijfers. Binnen 2 lessen snapte ik een heel hoofdstuk, terwijl ik daarvoor bijna geen enkele opgaven kon maken. Ook vond ik het heel fijn dat hij mij heel snel kon helpen. Ik kon al binnen 2 dagen terecht en op een tijdstip dat mij goed uitkwam. Ik zou meneer van Ineveld dus zeker aanbevelen als bijlesleraar.