HAVO

Onderbouw

Als je in de onderbouw van de havo zit, kan wiskunde toch al aardig ingewikkeld worden. Het is verstandig om dan direct wat extra hulp te vragen als je op een gegeven moment vastloopt. In de onderbouw leer je immers de basis van dit vak. Met extra voorbeelden kan ik je die lastige problemen heel goed uitleggen. En als je het snapt krijg je ook weer plezier in wiskunde!

Bovenbouw

In de bovenbouw heb je afhankelijk van je profiel wiskunde A of B. Natuurlijk is het mogelijk dat je naast wiskunde B ook nog D hebt gekozen maar dan ben je waarschijnlijk wel aardig goed in wiskunde, dan zul je niet zo gauw extra hulp nodig hebben.

Met name in klas 4 is het erg belangrijk dat je de onderwerpen goed snapt en dat je zonder (al teveel) problemen de opgaven kunt maken. Het is de basis voor de overgang naar klas 5, en het is de basis voor de schoolexamens en het eindexamen.

Bij wiskunde A en B (en eventueel dus D) kan ik je prima helpen zodat je cijfer omhoog gaat, en meer dan voldoende wordt, zodat je bevorderd wordt naar klas 5. Of dat je met een goed cijfer naar je eindexamen gaat!